Liisa Ahopalo

Oranssi

flower-2529947_1920.jpg

Oranssin energeettinen vaikutusalue

Sakraalichakra


Oranssin fyysinen vaikutusalue

Alavatsa, suolisto. Kohtu, munasarjat, kivekset. Virtsarakko, munuaiset, lymfakierto. 

- Vatsavaivat (vatsakatarri, vatsahaava, laktoosi-intoleranssi). Ruokahaluttomuus, syömisongelmat kuten anoreksia ja bulimia (itsen hyväksyminen). Inkontinenssi, virtsarakon sairaudet (esim. virtsakivet). Seksuaalinen epätasapaino, frigidiys, impotenssi. Hormonaaliset ongelmat. Niukat, harvat, epäsäännölliset tai kivuliaat kuukautiset. Munasarjatulehdus. Kohdunsisäiset kasvaimet. Vaikeat raskaudet, keskenmenot, lapsettomuus. Autoimmuunisairaudet.  


Oranssin pääteemat

Tunteellisuus. Lämpö, harmonia. Viehätysvoima. Elämänilo ja optimismi. Sosiaalisuus ja anteliaisuus. Runsaus ja hyvinvointi. Sensuaalisuus, lupa nauttia elämästä. Luottamus omiin vatsanpohjatunteisiin. 


Oranssin vahvistava voima

Auttaa hyväksymään itsen sellaisena kuin on ja antaa luvan nauttia elämästä. Puhdistaa mieltä ja auttaa päästämään irti padotuista tunteista. Antaa energiaa ja iloa. Voimistaa väsymyksessä. Auttaa henkisesti kohdunpoiston ja abortin jälkeen. 


Liian vähän oranssia

Vaikeus kohdata ja näyttää tunteita. Syrjään vetäytyminen. Läheisriippuvuus. Vaikeus nauttia elämästä. Masennus. Väsymys. 


Oranssi puuttuu kokonaan

Itsemurha-ajatuksia, koska tunne-elämä on täysin sekaisin.


Liikaa oranssia

Rauhattomuus, jatkuva draivi päällä. Jatkuva stressikynnys. Tunteiden ailahtelu laidasta laitaan, mikä voi haitata ihmissuhteita.Voimakkaat nautinnolliset halut, seksuaalinen kyltymättömyys. 

Turvotus. Runsaat kuukautiset.Vältä oranssia jos..

Oranssia on hyvä välttää, jos on taipumusta ylivilkkauteen, aggresiivisuuteen tai runsaisiin kuukautisiin