Liisa Ahopalo

Sininen 

forget-me-not-784028_1920.jpg

Sinisen energeettinen vaikutusalue

Kurkkuchakra


Sinisen fyysinen vaikutusalue

Suu, ikenet, hampaat. Kurkku. Korvat. Nenä, poskiontelot. Kaula, niska. Kilpirauhanen. 

- Angiina, kurkkukipu, kurkunpään tulehdus, lima kurkussa, kitarisaongelmat. Nuha, poskiontelotulehdus. Korvatulehdus. Kilpirauhasongelmat. Ien- ja hammastulehdukset. Äänihäiriöt ja puheenkehityksen ongelmat. 


Sinisen pääteemat

Puhuminen, kuunteleminen (myös oman sisäisen äänen). Luovuus. Tunteiden ja itsen ilmaisu. Totuus, aitous, rehellisyys. Rationaalisuus, tahto. Kärsivällisyys, sisäinen rauha. Telepatia. 
 

Sinisen vahvistava voima

Tuo järjestystä kaaokseen, auttaa päätöksenteossa ja asioiden loppuun saattamisessa. Auttaa oivaltamaan syitä asioiden taustalla: "Näin tapahtui siksi, että..." Tuo tahtoa sairaudesta toipumiseen. Vähentää juoruiluun ja kritisointiin taipuvaisuutta. Antaa rohkeutta esiintymistilanteisiin ja auttaa ilmaisemaan oman totuuden selkeästi ja rauhallisesti esim. kokous- tai neuvottelutilanteessa.


Liian vähän sinistä

Tarve olla toiminnassa tai äänessä, ei osaa rauhoittua. Kaaos, epäorganisaatio. Ylivilkas aineenvaihdunta jopa alipainoisuuteen saakka.


Liikaa sinistä

Vaikea lähestyä, pitää paksua energiamuuria ympärillä. Ei pidä kosketuksesta tai läheisyydestä. Ei ilmaise tunteita ja ajatuksia. Ongelmia rakkauselämässä tästä syystä. Heikko alaruumis, sillä energia pääpainotteista. 


Vinkki

Riippuvuuksista eroon pyrittäessä kannattaa käyttää sinistä/turkoosia ja keltaista. 


Vältä sinistä jos..

Kovin puheliaiden on hyvä välttää sinistä tai turkoosia.