Liisa Ahopalo

Vaaleanpunainen

japanese-cherry-trees-324175_1280.jpg

Vaaleanpunaisen energeettinen vaikutusalue

Sydänchakra


Vaaleanpunaisen fyysinen vaikutusalue

Sydän. Rintakehä, rinnat. Keuhkot. Iho.

- Sydänvaivat. Rintatulehdus, imetysongelmat. Rintasyöpä. Shokkitilat. Keuhkosairaudet. Iho-ongelmat. 


Vaaleanpunaisen pääteemat

Rakkaudellisuus ja suvaitsevaisuus. Äidin rakkaus, lempeä rakkaus. Äiti-suhde, äitiys. Pehmeä, feminiininen, epäitsekäs rakkaus. Muiden tunteiden arvostus. Pyrkii saamaan muista esiin parhaat puolet. Auttaa toteuttamaan unelmia. Kyky nähdä tilanteiden molemmat puolet ja yhdistää ne. Kyky yhdistää henkinen voima fyysiseen. Kehitys ja kasvu. Anteeksianto. Opas, ei hallitsija.  
 

Vaaleanpunaisen vahvistava voima

Ympäristöä rauhoittava väri. Pehmentää, tuo hyvää oloa ja rakkautta elämään. "Olen rakkauden arvoinen, voin ottaa rakkautta vastaan." Avaa sydäntä, jotta toinen voi tulla lähelle. Helpottaa ja lohduttaa yksinäistä ja hylättyä mieltä. Avaa lukkiutuneita tunteita. Tuo turvaa ja lämpöä. Auttaa antamaan anteeksi itselle ja muille. Tuo helpotusta äidille riittämättömyyden tunteeseen. lapselle vaikeuteen olla erossa äidistä.   


Vaaleanpunaisen epätasapaino

Saattaa antaa vaativan ja tunteettoman kuvan, vaikka haluaa vain auttaa muita. Jos valkoinen väistyy punaisen tieltä, unohtaa yhteisöllisen palvelunhalun, henkisyys vähenee, tilalle kontrolli ja dominoivuus.