Liisa Ahopalo

Vihreä

fern-246963_1280.jpg

Vihreän energeettinen vaikutusalue

Sydänchakra


Vihreän fyysinen vaikutusalue

Sydän. Rintakehä, rinnat. Keuhkot. Käsivarret. 

- Astma ja muut keuhkosairaudet. Siitepölyallergia (astma + turvotus). Sydäntaudit, sydämestä johtuvat turvotukset, verenpainesairaudet. Rintasyöpä, kyhmyt, tulehdukset, turvotus rinnoissa. Heikot käsivarret, vaikea nostaa / kantaa esineitä. 


Vihreän pääteemat

Rauhoittava, lempeä. Rakkaus itseä ja lähimmäistä kohtaan. Jakaa, antaa ja ottaa vastaan rakkautta. Näkee tasapauolisesti omat vahvuudet ja heikkoudet. Ei kerää paineita, ei stressaannu herkästi. Suhde luontoon ja ystäviin. Perinteikkyys, luonnonmukaisuus. Säännöllisyys, päättäväisyys, tehokkuus, tunnollisuus. Parantaja, terapeuttinen kuuntelija. Uusi alku.  
 

Vihreän vahvistava voima

Tuo rauhaa ja suojaa sydämelle. Antaa toivoa silloin, kun toivoa ei tunnu olevan. Auttaa löytämään oman tien, suuntaa katseen eteenpäin ja antaa mahdollisuuden uuteen alkuun. Vakauttaa, palauttaa tasapainon. Helpottaa akuuteissa erotilanteissa ja sydänsuruissa. 
 

Vihreän fyysisesti vahvistava voima

Puhdistaa tulehduksia ja lymfaväyliä. Tuo virtaavuutta elimistöön ja vähentää turvotuksia. Tukee vahingoittuneiden alueiden korjaantumista. Edistää kasvua. 


Liian vähän vihreää

Menettämisen pelko, ei uskalla päästää ketään lähelle, eristäytyminen. Vaikeudet ihmissuhteissa ja rakkaudessa. Sisäinen tyytymättömys itseen. Ylijännittynyt, stressiherkkä. "Sydämen seuraamisen" pelko. Elää menneessä. 


Liikaa vihreää

Palvelee muita mutta unohtaa itsensä. Antaa muille mutta vaikea itse ottaa apua vastaan.


Vältä vihreää jos..

Vihreää on hyvä välttää nestehukan aikana tai jälkeen, sillä se tehostaa nesteiden virtaavuutta.