Liisa Ahopalo

Liisa

 

 

 

 

butterfly-2538606_1920.jpg

Mukavaa, että tiesi on tuonut sinut sivuilleni!

Iloni ja kutsumukseni on auttaa ihmisiä löytämään oma aito itsensä ja rohkaistua elämään todeksi omaa totuuttaan ja omia unelmiaan. Oma hyvä elämä ja oman oloiset unelmat, niitä kohti haluan sinua rohkaista ja matkallasi tukea. 

Uskon vahvasti oman valinnan voimaan ja siihen, että joka päivä, jokaisen ajatuksemme myötä, muovaamme elämäämme nyt ja tulevassa. Uskon jokaisen kykyyn auttaa ja vahvistaa itseään, löytää oma polkunsa ja omat lahjansa, ilonsa ja vapautensa seurata sydäntään. Uskon, että jokaisella on maailmassa paikkansa ja tehtävänsä, jota kukaan toinen ei voi täyttää; siksi olemme jokainen tärkeitä omalla erityisellä tavallamme. Uskon myös, että jo syntymässä kannamme itsessämme niitä ominaisuuksia, joita tarvitsemme tuon paikkamme täyttämiseen. 

Olen suorastaan intohimoisen kiinnostunut energioista, jotka vaikuttavat kaikkeen meissä, ympäristössämme ja elämässämme, sekä kehon ja mielen saumattomasta yhteistyöstä fyysisen hyvinvointimme hyväksi. Myös enkelit ja henkinen maailma ovat läsnä elämässäni monella tasolla ja kulkevat rinnallani kaikessa mitä teen. 
 

IMG_4593.JPG

Omasta matkastani
 

Elämäni on pitänyt sisällään paljon hyvää ja kaunista, mutta olen joutunut kahlaamaan myös monien raskaiden kokemusten läpi. Matkalle on mahtunut mm. burn-outia, vaikeaa astmaa, olemattoman itsetunnon kanssa kamppailua, puolison vaikeaa sairautta ja kuolema ja sen myötä leskeys ja yksinhuoltajuus, henkistä väkivaltaa... Vaikka olen tullut kokeneeksi kaikenlaista, voin rehellisesti sanoa, että kokemukseni ovat muovanneet minusta sen, joka olen nyt, ja siksi olen kiitollinen niistä kaikista. 

Suurin tienristeys elämässäni oli mieheni kuolema. Tuohon aikaan liittyi paljon vahvoja henkisiä kokemuksia, joiden myötä minulle kävi hyvin selväksi, että "entinen elämäni" oli tullut tiensä päähän ja alkamassa oli jotakin täysin uutta. Henkisyys on sen jälkeen ollut tärkeä osa elämääni ja ymmärrykseni on jatkuvasti avautunut uusille asioille. Olen kiitollisena pitänyt sydämen avoinna elämälle ja antanut sen tuoda eteeni uusia ovia avattaviksi ja uusia polkuja tutkittaviksi. Luottamus, kasvu ja kiitollisuus sekä uteliaisuus oppia ja ymmärtää jatkuvasti uutta ovat johdattaneet kulkuani siitä lähtien.


Koulutuksesta
 

Olen alkuperäiseltä koulutukseltani puheterapeutti, FM, ja työskennellyt pitkään sairaalamaailmassa äänihäiriöiden sekä aivovauriopotilaiden kuntoutuksessa. Vuonna 2003 elämä kuitenkin johdatti työurani aivan uuteen suuntaan. Nykyään olen klassinen homeopaatti (TSHHom) ja sertifioitu regressiohoitaja, minkä lisäksi olen opiskellut laajasti erilaisia keho-mieli terapioita ja laajentanut jatkuvasti ymmärrystäni meihin vaikuttavista energioista. Energiahoitoa olen tehnyt vuodesta 2003 tavalla, joka tuolloin avautui käsiini.