Tietosuojaseloste

Yleistä

Tämä on SoulBlissin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste. Voimassa 15.8.2018 alkaen toistaiseksi.

Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa siitä, mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

Käyttämällä verkkosivustoa, käyttämällä palvelujamme, tilaamalla uutiskirjeen tai ottamalla meihin yhteyttä, hyväksyt, että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. 

Mihin tarkoitukseen henkilötietoja kerätään?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin.

  • Asiakassuhteen hoitaminen

  • Yhteydenottopyyntöihin vastaaminen

  • Laskutus
  • Käyttäjien tunnistaminen
  • Palvelujen tuottaminen ja toimittaminen
  • Asiakastietojen ja käyttäjätunnusten ylläpitäminen
  • Palvelujen kehittäminen
  • Palvelujen kohdentaminen
  • Markkinointi
    • Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointitarkoituksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle. 
  • Sopimusvelvoitteiden toteuttaminen

Rekisterin sisältämät tiedot ja tietolähteet

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Y-tunnus (jos yritysasiakas)
  • laskutus- ja maksutiedot
  • Asiakkuuteen liittyviä tietoja, kuten tilaushistoria ja ajanvaraushistoria
  • Asiakaspalautteet 
  • Yhteydenotot
  • Sivuston käyttäjän luvat ja suostumukset

SoulBliss kerää käyttäjästä tietoa, kun käyttäjä tekee ajanvarauksia, ostaa palveluita, rekisteröityy palveluiden käyttäjäksi, käyttää www-verkkosivustoa, lataa maksutonta materiaalia tai tilaa maksullisen tuotteen. Lisäksi saatetaan tallentaa tietoja, jotka saadaan www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Kun käyttäjä vierailee SoulBlissin verkkosivustolla, käyttäjän tietokone lähettää automaattisesti tiettyjä tietoja (esim. IP-osoite, selaintyyppi ja tieto siitä, mitä kautta käyttäjä tuli sivustolle), jotka tallentuvat verkkosivuston tarjoajan järjestelmään. Käyttäjätietoja rekisteröityy myös evästeiden kautta. 

Syöttämällä henkilötietoja SoulBlissin verkkosivuilla oleviin lomakkeisiin tai muutoin käyttäjän ilmoittaessa henkilötietojaan SoulBlissille, käyttäjä hyväksyy henkilötietojensa keräämisen, käytön ja luovuttamisen tämän tietosuojaselosteen mukaisesti tässä tietosuojaselosteessa ilmoitettuun rajoitettuun tarkoitukseen

Maksuliikennetiedot

Maksujen välittäjänä toimii pääsääntöisesti Bambora. Vain yksittäistapauksissa maksuliikenne toteutetaan laskulla. Asiakkaan verkkopankki- ja luottokorttitiedot eivät tallennu SoulBlissin tietojärjestelmään vaan maksujen välityksestä vastaavan yrityksen järjestelmään.  

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolisille tahoille. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä.

SoulBlissin verkkosivusto, palvelut tai sosiaalinen media saattavat sisältää linkkejä muille sivustoille tai sisältää sisältöä muilta sivustoilta. SoulBliss ei vastaa niiden sisällöstä. Mikäli käyttäjä vierailee linkitetyllä sivustolla, sivuston käyttö tapahtuu kyseisen sivuston oman tietosuojaselosteen mukaisesti.

Jotkin palvelimet, joilla tietojasi käsitellään, saattavat sijaita EU/ETA-alueen ulkopuolella, mutta muutoin emme luovuta henkilötietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle. 

Henkilötietojen säilytys

Henkilötiedot pidetään ehdottoman luottamuksellisina. Tietojasi säilytetään palvelimilla, jotka on suojattu yleisten käytäntöjen mukaisesti. Säilytämme tietojasi vain niin pitkään kuin asiakkuuden kannalta on tarpeellista tai laki vaatii.  

Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Tietojen antamisen pakollisuus

Jos et halua antaa henkilötietojasi tai salli niiden käsittelyä, emme pysty toimittamaan palvelua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta. 

Tietojen tarkastus- ja oikaisuoikeus

Henkilötietolain 26§ mukaisesti sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi, päästä tietoihisi, saada virheet korjatuksi, kieltää suoramarkkinointi, rajoittaa tietojesi käsittelyä ja vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kun käsittelylle ei ole olemassa sellaista huomattavaa syytä, joka syrjäyttäisi sinun oikeutesi taikka käsittely ei ole tarpeen oikeudellisen vaateen hoitamiseksi. Huomaathan kuitenkin, että jälkimmäisessä tilanteessa emme todennäköisesti pysty enää palvelemaan sinua. 

Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi ottamalla meihin yhteyttä kirjallisesti tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liisa@liisaahopalo.com. Tarkastuspyynnössä tulee olla maininta, että pyyntö koskee SoulBlissin asiakasrekisterin rekisteritietoja. Jos tiedoissa on virheitä, käyttäjä voi esittää rekisterin yhteyshenkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön. Pyynnössä tulee perustella ja yksilöidä tarkasti, mitä tietoa vaaditaan korjattavaksi, mikä käyttäjän mielestä on oikea tieto ja miten korjaus pyydetään tekemään. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Käyttäjä voi muuttaa, täydentää ja poistaa tietojaan jokaisen sähköpostikirjeen lopussa olevien linkkien kautta tai kirjautumalla palveluun. Palvelun käyttöä koskevat tiedot eivät ole käyttäjien käytettävissä.

Mihin voin ottaa yhteyttä tietosuoja-asioissa?

Rekisterin ylläpitäjä

SoulBliss
Y-tunnus 2102869-4
Paciuksenkaari 27 A 20
00270 Helsinki

Rekisterin hoitaja

liisa@liisaahopalo.com