Liisa Ahopalo

Skype/puhelin- tapaaminen

coffee-2242212_1920.jpg

Jos asut kauempana tai sinun on esim. työaikojesi vuoksi hankala löytää sopivaa aikaa ajanvarauksen kalenterista, voit varata ajan myös Skype- tai puhelin-tapaamiseen. Teen Skypen/puhelimen kautta sekä regressio- että progressiohoitoja. Hoito vastaa paikan päällä tehtyä hoitoa, paitsi että voit rentoutua oman kotisi rauhassa.

Varaa hoitoon aikaa 2 h, sekä itsellesi rauhallinen paikka, jossa voit rentoutua ilman häiriöitä. Voit halutessasi laittaa taustalle soimaan omaa rauhoittavaa musiikkiasi, kynttilöitä - mikä ikinä tekee olostasi mukavan ja hiljentää mielesi. Kuulokkeet/korvanapit parantavat kuuluvuutta ja helpottavat keskittymistä. Hoidon jälkeen voimme vielä jutella esiin nousseista asioista.


Kaikki Skype/puhelin-tapaamisen aikaiset keskustelut ovat luottamuksellisia.

Hoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa.


HUOM! Varaa aika Skype/puhelin-hoitoon lähettämällä sähköpostia viestilomakkeella täältä.  


Hinta

90 € / 2 h.

 Asiakaspalaute

letters-773306_1280.jpg

Olen ollut Liisan progressiohoidossa kahdesti Skypen välityksellä. Liisa vei minut pehmeällä äänellään lempeästi ajassa eteenpäin. Sain vahvistusta tulevasta, ja pystyin kokemaan nuo tulevat ihanat onnistumisen hetket jo tässä ja nyt. Ne vievät eteenpäin ja kannattelevat arjessa silloinkin, kun elämä heittää haasteita tielle. Liisan aito ja rehellinen läsnäolo tekee progressiomatkasta turvallisen ja samalla hyvin vahvan kokemuksen. Suosittelen lämmöllä.     ~ M.L.