Regressiohoito vie menneeseen. Se avulla voit löytää syitä ja saada syvempää ymmärrystä esim. erilaisiin toistuviin elämäntilanteisiin, pelkoihin, ihmissuhdekierteisiin, tunnelukkoihin, ajatus- tai toimintamalleihin tai fyysisiin oireisiin. 

Voit myös saada ymmärrystä siihen miksi jokin kulttuuri, maa, kieli tai aikakausi joko erityisesti kiehtoo sinua tai tuntuu erityisen vastenmieliseltä. 

Erilaiset menneissä elämissä koetut voimakkaat kokemukset tai tunteet ovat saattaneet jättää sieluusi jälkiä, joita olet tietämättäsi kantanut jopa useiden elämien läpi sekä tunteissasi että kehossasi, ja jotka ovat vaikuttaneet mm. siihen, millaisia valintoja olet sielusi matkalla tehnyt.

Myös lapsuudessa koetut voimakkaat tunnekokemukset voivat muokata alitajuisia muistojamme, ja vaikuttaa esim. uskomuksiimme ja toimintamalleihimme myöhemmässä elämässä. Uskon, että myös niillä on juurensa kaukana menneessä, joko erilaisina Sielun sopimuksina, karmallisina oppeina tai menneessä elämässä koettujen voimakkaiden tunnekokemusten muistijälkinä.   

Regressiohoidon avulla sinulla on mahdollisuus tavoittaa unohdettuja muistoja ja vapauttaa niitä sekä solumuistista että energiakehosta. Voit myös tuoda menneestä ymmärrystä nykyisyyteen ja viisautta siihen, miten elää elämääsi tästä eteenpäin parhaalla mahdollisella tavalla. 

Regressiohoidon tarkoitus

 • Saada syvempää ymmärrystä itseesi ja elämääsi. 

 • Uudistaa solumuistia ja vapauttaa ehkä hyvinkin vanhoja, unohdettuja muistoja ja energioita. 

 • Saada ymmärrystä ja viisautta tähän hetkeen, jotta voit tehdä korkeinta parastasi tukevia valintoja tästä eteenpäin. 


Mitä regressiohoidossa tapahtuu

Regressiohoidossa sinut ohjataan syvärentouteen, jonka avulla on mahdollista ohittaa tietoinen mieli ja päästä yhteyteen alitajunnan kanssa. Alitajunnassa mieli pääsee toimimaan vapaana, ilman mielen tietoista johdattelua, jolloin voimme päästä suorempaan yhteyteen intuitiomme ja viisautemme kanssa.  Elämän aikana omaksutut aika- tai paikkakäsitykset tai tiukka loogisuus eivät rajoita alitajuntaa, minkä vuoksi voimme muistaa asioita mistä ajasta tahansa. Et vaivu tiedottomaan tai tahdottomaan tilaan, vaan mielesi pysyy valppaana, olet tietoinen tapahtumista, pystyt kommentoimaan näkemääsi ja voit halutessasi tuoda itsesi takaisin vain avaamalla silmäsi. Ohjaan kysymyksillä tilannetta eteenpäin, jotta sinun on helpompi liikkua menneessä,  mutten vaikuta siihen, mitä näet tai koet.


Milloin ja kenelle regressiohoito sopii

 • Olet huomannut elämässäsi jonkin itseään toistavan kaavan, joko saman tyyppisten tapahtumien tai saman tyyppisten haastavien ihmisten muodossa.

 • Sinulla on pelkoja tai muita tummia tunteita, joille ei tunnu löytyvän järkevää selitystä nykyisestä elämästäsi.

 • Sinulla on fyysisiä oireita, joille on vaikea löytää syytä nykyisestä elämästäsi.

 • Näet toistuvasti unia, jotka saattavat viitata tapahtumiin menneessä.

 • Tunnet erityistä kiinnostusta jotakin aikakautta, kulttuuria, maata tai kieltä kohtaan. Vastaavasti voit tuntea myös selittämätöntä inhoa.  

 • Olet valmis rentoutumaan ja avoin asialle.

kenelle regressiohoito ei sovi

 • Katsot maailmaa skeptisin silmin.

 • Sinun on vaikea päästää irti analyyttisestä ajattelusta.

 • Sinun on vaikea keskittyä tai rentoutua.

 • Kärsit vakavista mielen sairauksista.


Voin rentouttaa sinut vain niin syvälle, kuin oma mielesi sallii.
Regressiohoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa.     
Kaikki hoidon aikaiset keskustelut ovat luottamuksellisia.
 

Myös Skype- ja puhelin-vastaanotto

Jos asut kauempana, voi regressiohoidon tehdä myös puhelimen tai Skypen kautta. Kuulokkeet/korvanapit parantavat kuuluvuutta ja helpottavat keskittymistä. 

Hoidon aikana voit rentoutua omassa lempipaikassasi, laittaa taustalle omaa rauhoittavaa musiikkiasi, kynttilöitä - mikä ikinä tekee olostasi mukavan ja hiljentää mielesi.  

HUOM! Varaa aika Skype-hoitoon lähettämällä sähköpostia viestilomakkeella täältä.  

Hinta

90 € / 2 h