Liisa Ahopalo

Regressiohoito

meiying-ng-505122-unsplash.jpg

Mitä regressiohoito on
 

Regressiohoito vie menneeseen. Se auttaa löytämään ja ymmärtämään syitä esim. erilaisten toistuvien elämäntilanteiden, ihmissuhdekierteiden, pelkojen, tunnelukkojen tai ajatus- tai toimintamallien takana. Syyt voivat löytyä sekä tämän elämän menneisyydestä että hyvinkin kaukaa menneistä elämistä.

Erilaiset menneiden elämien tapahtumat ovat saattaneet jättää sieluusi jälkiä, joita olet tietämättäsi kantanut jopa useiden elämien läpi sekä tunteissasi että kehossasi, ja jotka ovat vaikuttaneet mm. siihen, millaisia valintoja olet sielusi matkalla tehnyt.

Myös lapsuudessa koetut voimakkaat tunnekokemukset ovat saattaneet seurata mukanasi muistijälkinä, joista et ehkä ole edes tietoinen. Uskon, että myös niillä on juurensa kaukana menneessä, joko erilaisina Sielun sopimuksina, karmallisina oppeina tai menneessä elämässä koettujen voimakkaiden tunnekokemusten muistijälkinä.   

Menneisyyden muistot voivat heijastua nykyiseen elämääsi sekä itseään toistavina elämäntilanteina, erilaisina tunnetason oireina että fyysisinä kipuina.

Regressiohoidon avulla sinulla on mahdollisuus tavoittaa unohdettuja muistoja ja vapauttaa niitä sekä solumuistista että energiakehosta. Voit myös tuoda menneestä ymmärrystä nykyisyyteen ja viisautta siihen, miten elää elämääsi tästä eteenpäin parhaalla mahdollisella tavalla. 


Mitä regressiohoidossa tapahtuu
 

Regressiohoidossa sinut ohjataan syvärentouteen, jonka avulla on mahdollista ohittaa tietoinen mieli ja päästä yhteyteen alitajunnan kanssa. Alitajunnassa mieli pääsee toimimaan vapaana, ilman mielen tietoista johdattelua, jolloin voimme päästä suorempaan yhteyteen intuitiomme ja viisautemme kanssa.  Elämän aikana omaksutut aika- tai paikkakäsitykset tai tiukka loogisuus eivät rajoita alitajuntaa, minkä vuoksi voimme muistaa asioita mistä ajasta tahansa, menneestä tai tulevasta. Et vaivu tiedottomaan tai tahdottomaan tilaan, vaan mielesi pysyy valppaana, olet tietoinen tapahtumista, pystyt kommentoimaan näkemääsi ja voit halutessasi tuoda itsesi takaisin vain avaamalla silmäsi.

Ohjaan kysymyksillä tilannetta eteenpäin, mutten vaikuta siihen, mitä näet tai koet. Sielusi ja alitajuntasi tuovat esiin sellaisia tilanteita, joista on mahdollisuus saada ymmärrystä ja viisautta tähän hetkeen, ja tehdä kasvua tukevia valintoja tästä eteenpäin. 


Milloin ja kenelle regressiohoito sopii
 

-  Olet huomannut elämässäsi jonkin itseään toistavan kaavan, joko saman tyyppisten tapahtumien tai saman tyyppisten haastavien ihmisten muodossa.
-  Sinulla on pelkoja tai muita tummia tunteita, joille ei tunnu löytyvän järkevää selitystä nykyisestä elämästäsi.
-  Sinulla on fyysisiä oireita, joille on vaikea löytää syytä nykyisestä elämästäsi.
-  Näet toistuvasti unia, jotka saattavat viitata tapahtumiin menneessä.
-  Tunnet erityistä kiinnostusta jotakin aikakautta, kulttuuria, maata tai kieltä kohtaan. Vastaavasti voit tuntea myös selittämätöntä inhoa.  
-  Olet valmis rentoutumaan ja avoin asialle.

 

Kenelle regressiohoito ei sovi
 

-  Katsot maailmaa skeptisin silmin.
-  Sinun on vaikea päästää irti analyyttisestä ajattelusta.
-  Suhtaudut menneeseen pelokkaasti.
-  Sinun on vaikea keskittyä tai rentoutua.                                  
-  Kärsit vakavista mielen sairauksista. 

Voin rentouttaa sinut vain niin syvälle, kuin oma mielesi sallii.

Regressiohoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa.     

Kaikki hoidon aikaiset keskustelut ovat luottamuksellisia.
 

Myös Skype - ja puhelin-vastaanotto
 

Jos asut kauempana, voi regressiohoidon tehdä myös puhelimen tai Skypen kautta. Kuulokkeet/korvanapit parantavat kuuluvuutta ja helpottavat keskittymistä. 

Hoidon aikana voit rentoutua omassa lempipaikassasi, laittaa taustalle omaa rauhoittavaa musiikkiasi, kynttilöitä - mikä ikinä tekee olostasi mukavan ja hiljentää mielesi.  

HUOM! Varaa aika Skype-hoitoon lähettämällä sähköpostia viestilomakkeella täältä.  


Hinta

80 € / 2 h Huom. Hinta 1.8. alkaen 90 €.

Hoitokokemuksia

letters-773306_1280.jpg

Olen käynyt Liisalla kaksi kertaa regressiohoidossa. Siinä johdatetaan hienovaraisesti rentoutumalla syvälle tietoisuuteen, josta löytyy selitystä ja ymmärrystä nykyhetken haasteisiin.  Hoito tehtiin sekä tulevaan elämään että menneeseen. Tulevassa ymmärsin, mitä minun kannattaa työstää tässä elämässä, jotta tilanne ei toistu tulevaisuudessa. Kun tehtiin hoito menneeseen elämään, ymmärsin selvästi, miksi minulla on tiettyjä haasteita ja läksyjä. Olen helpottunut ja kiitollinen siitä tiedosta ja mahdollisuudesta vaikuttaa sekä nyt että tulevaisuudessa. 

Liisa on lämmin, helposti lähestyttävä ja ymmärtäväinen työssä, ja hänellä on valtavasti tietoa ja taitoa lähestyä ongelmia hyvin laajasti. Liisasta hehkuu rakkauden energiaa ja hän osaa lähestyä  niin lapsia kuin aikuisia. Suosittelen ihan  jokaiselle, joka hakee apua vaihtoehtohoidoista!     ~ L.M.     


Energiahoitojen myötä olen vahvistunut fyysisesti sekä henkisesti, eheytynyt kohti omaa minuutta. Voin paremmin kuin ennen. Regressiohoidon kautta löysin asioita, joissa olen roikkunut kiinni ja joita olen toteuttanut tietämättäni, mutta niistä voin nyt päästää irti ja toteuttaa paremmin itseäni omista lähtökohdista!     ~ M.V.


Voi kiitos eilisestä! Tänään hiljaisuus ja hiljentymisen tarve ollut suuri. Vihdoinkin eheyttävä itku, samoin kehopuhdistus ja vapautuminen - samalla  sanaton kiitollisuus upeasta rakkauskokemuksesta. Ymmärsin tänään, että olin terveellä tavalla pysähtynyt tärkeän opin äärelle itsestäni. Iloa virtaa - helpottaa, luonnollinen irti päästäminen on nyt mahdollinen. Siunattu kiitos sinulle vielä kerran.     ~ A.S.