Liisa Ahopalo

Progressiohoito

sunset-1016775_1920.jpg

Mitä progressiohoito on
 

Progressiohoito vie ajassa eteenpäin. Sen avulla sinulla on mahdollisuus katsoa millaista tulevaa kohti olet elämässäsi matkalla. Kvanttifysiikan mukaan tulevaisuus on energiatasolla jo olemassa, ja koska se ei ole jäykkä ja muuttumaton ”lukkoon lyöty” rakennelma,  vaan alati muovautuvaa ja kehittyvää energiaa, vaikutat sen rakentumiseen omilla ajatuksillasi ja teoillasi joka päivä.

Progressiossa näet tulevaa sellaisena, joksi tämän hetkiset energiasi ovat sitä rakentamassa. Jos saat viestiä unelmien toteutumisesta, voit kasvattaa tuota hyvää itsessäsi ja rakentaa vahvistavilla ajatuksilla vankempaa siltaa tulevaan. Jos kohtaat haasteita tai esim. itseään toistavia tapahtuma- tai ihmissuhdekierteitä, voit saada tulevasta syvempää ymmärrystä tapahtumiin tai viisautta siihen, mihin kiinnittää huomiota muuttaaksesi elämäsi kulkua parempaan suuntaan. 

Progressiohoidon kautta saamasi ymmärrys ja viisaus avaavat mahdollisuuksia tehdä sellaisia tietoisia valintoja nykyhetkessä, joiden avulla voit kasvaa kohti omaa potentiaaliasi ja tasapainoisempaa tulevaa.


Progressiohoito manifestoinnissa
 

Progressiohoitoa voi käyttää myös manifestoinnin apuna.  Vetovoiman laki, The Law of Attraction, perustuu ajatukseen, että vedämme puoleemme asioita, joihin kiinnitämme huomiomme ja energiamme, ja joiden kanssa omat energiamme resonoivat. Voimme haluta ja haaveilla tulevaltamme paljon, mutta toiveet saattavat jäädä toteutumattomiksi esim. piilevien pelkojen tai epäilyjen vuoksi, tai siksi, etteivät omat energiamme yllä niiden kanssa vielä samalle tasolle. Progression avulla voit hakea viisautta siihen, miten ylittää mahdolliset oman mielesi asettamat esteet ja kohota energioissasi unelmiesi tasolle. Kun saat kokemuksen tulevasta, voit tuoda tuon energian mukanasi nykyhetkeen ja alkaa kasvaa sitä kohti.


Mitä progressiohoidossa tapahtuu
 

Progressiohoidossa sinut ohjataan syvärentouteen, jonka avulla on mahdollista ohittaa tietoinen mieli ja päästä yhteyteen alitajunnan kanssa. Alitajunnassa mieli pääsee toimimaan vapaana, ilman mielen tietoista johdattelua, jolloin voimme päästä suorempaan yhteyteen intuitiomme ja viisautemme kanssa.  Elämän aikana omaksutut aika- tai paikkakäsitykset tai tiukka loogisuus eivät rajoita alitajuntaa, minkä vuoksi voimme muistaa asioita mistä ajasta tahansa, menneestä tai tulevasta. Et vaivu tiedottomaan tai tahdottomaan tilaan, vaan mielesi pysyy valppaana, olet tietoinen tapahtumista, pystyt kommentoimaan näkemääsi ja voit halutessasi tuoda itsesi takaisin vain avaamalla silmäsi.

Ohjaan kysymyksillä tilannetta eteenpäin, mutten vaikuta siihen, mitä näet tai koet. Sielusi ja alitajuntasi tuovat esiin sellaisia tilanteita, joista on mahdollisuus saada ymmärrystä ja viisautta tähän hetkeen, ja tehdä kasvua tukevia valintoja tästä eteenpäin. 

 

Milloin ja kenelle progressiohoito sopii
 

-  Haluat nähdä millaista tulevaa kohti nykyinen elämäsi on sinua kuljettamassa.
-  Kaipaat avaimia siihen, millaisilla valinnoilla voit kasvaa kohti tasapainoisempaa ja kauniimpaa tulevaa.
-  Kaipaat tukea unelmiesi manifestointiin. 
-  Olet valmis rentoutumaan ja avoin asialle

 

Kenelle progressiohoito ei sovi
 

-  Katsot maailmaa skeptisin silmin.
-  Sinun on vaikea päästää irti analyyttisestä ajattelusta.
-  Suhtaudut tulevaan pelokkaasti.
-  Sinun on vaikea keskittyä tai rentoutua.                                  
-  Kärsit vakavista mielen sairauksista. 

Voin rentouttaa sinut vain niin syvälle, kuin oma mielesi sallii.

Kaikki hoidon aikaiset keskustelut ovat luottamuksellisia.

Progressiohoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa.

Myös Skype- ja puhelin-vastaanotto
 

Jos asut kauempana, voi progressiohoidon tehdä myös puhelimen tai Skypen kautta. Kuulokkeet/korvanapit parantavat kuuluvuutta ja helpottavat keskittymistä. 

Hoidon aikana voit rentoutua omassa lempipaikassasi, laittaa taustalle omaa rauhoittavaa musiikkiasi, kynttilöitä - mikä ikinä tekee olostasi mukavan ja hiljentää mielesi.  

HUOM! Varaa aika Skype-hoitoon lähettämällä sähköpostia täältä. 


Hinta

80 € / 2 Huom. Hinta 1.8. alkaen 90 €.

Hoitokokemuksia

letters-773306_1280.jpg

Olen ollut Liisan progressiohoidossa kahdesti Skypen välityksellä. Liisa vei minut pehmeällä äänellään lempeästi ajassa eteenpäin. Sain vahvistusta tulevasta, ja pystyin kokemaan nuo tulevat ihanat onnistumisen hetket jo tässä ja nyt. Ne vievät eteenpäin ja kannattelevat arjessa silloinkin, kun elämä heittää haasteita tielle. Liisan aito ja rehellinen läsnäolo tekee progressiomatkasta turvallisen ja samalla hyvin vahvan kokemuksen. Suosittelen lämmöllä.     ~ M.L. 


Olen käynyt Liisalla kaksi kertaa regressiohoidossa. Siinä johdatetaan hienovaraisesti rentoutumalla syvälle tietoisuuteen, josta löytyy selitystä ja ymmärrystä nykyhetken haasteisiin.  Hoito tehtiin sekä tulevaan elämään että menneeseen. Tulevassa ymmärsin, mitä minun kannattaa työstää tässä elämässä, jotta tilanne ei toistu tulevaisuudessa. Kun tehtiin hoito menneeseen elämään, ymmärsin selvästi, miksi minulla on tiettyjä haasteita ja läksyjä. Olen helpottunut ja kiitollinen siitä tiedosta ja mahdollisuudesta vaikuttaa sekä nyt että tulevaisuudessa.

Liisa on lämmin, helposti lähestyttävä ja ymmärtäväinen työssä, ja hänellä on valtavasti tietoa ja taitoa lähestyä ongelmia hyvin laajasti. Liisasta hehkuu rakkauden energiaa ja hän osaa lähestyä  niin lapsia kuin aikuisia. Suosittelen ihan  jokaiselle, joka hakee apua vaihtoehtohoidoista!     ~ L.M.