Progressiohoito vie ajassa eteenpäin. Sen avulla sinulla on mahdollisuus katsoa millaista tulevaa kohti olet elämässäsi matkalla. Kvanttifysiikan mukaan tulevaisuus on energiatasolla jo olemassa, ja koska se ei ole jäykkä ja muuttumaton ”lukkoon lyöty” rakennelma,  vaan alati muovautuvaa ja kehittyvää energiaa, vaikutat sen rakentumiseen omilla ajatuksillasi ja teoillasi joka päivä.

Progressiossa näet tulevaa sellaisena, joksi tämän hetkiset energiasi ovat sitä rakentamassa. Jos saat viestiä unelmien toteutumisesta, voit kasvattaa tuota hyvää itsessäsi ja rakentaa vahvistavilla ajatuksilla vankempaa siltaa tulevaan. Jos kohtaat haasteita tai esim. itseään toistavia tapahtuma- tai ihmissuhdekierteitä, voit saada tulevasta syvempää ymmärrystä tapahtumiin tai viisautta siihen, mihin kiinnittää huomiota muuttaaksesi elämäsi kulkua parempaan suuntaan. 

Progressiohoidon kautta saamasi ymmärrys ja viisaus avaavat mahdollisuuksia tehdä sellaisia tietoisia valintoja nykyhetkessä, joiden avulla voit kasvaa kohti omaa potentiaaliasi ja tasapainoisempaa tulevaa.

Progressiohoidon tarkoitus

 • Nähdä millaista tulevaa kohti nykyiset energiasi ovat sinua viemässä

 • Vapauttaa alitajuisia ajatus- tai toimintamalleja, jotka ovat esteenä sinun ja unelmiesi välillä

 • Hakea viisautta tehdä sellaisia valintoja, jotka palvelevat korkeinta parastasi tulevassa.


Mitä progressiohoidossa tapahtuu

Progressiohoidossa sinut ohjataan syvärentouteen, jonka avulla on mahdollista ohittaa tietoinen mieli ja päästä yhteyteen alitajunnan kanssa. Alitajunnassa mieli pääsee toimimaan vapaana, ilman mielen tietoista johdattelua, jolloin voimme päästä suorempaan yhteyteen intuitiomme ja viisautemme kanssa.  Elämän aikana omaksutut aika- tai paikkakäsitykset tai tiukka loogisuus eivät rajoita alitajuntaa, minkä vuoksi voimme muistaa asioita mistä ajasta tahansa, menneestä tai tulevasta. Et vaivu tiedottomaan tai tahdottomaan tilaan, vaan mielesi pysyy valppaana, olet tietoinen tapahtumista, pystyt kommentoimaan näkemääsi ja voit halutessasi tuoda itsesi takaisin vain avaamalla silmäsi.

Ohjaan kysymyksillä tilannetta eteenpäin, mutten vaikuta siihen, mitä näet tai koet. Sielusi ja alitajuntasi tuovat esiin sellaisia tilanteita, joista on mahdollisuus saada ymmärrystä ja viisautta tähän hetkeen, ja tehdä kasvua tukevia valintoja tästä eteenpäin. 


Milloin ja kenelle progressiohoito sopii

 • Haluat nähdä millaista tulevaa kohti nykyinen elämäsi on sinua kuljettamassa.

 • Kaipaat avaimia siihen, millaisilla valinnoilla voit kasvaa kohti tasapainoisempaa ja kauniimpaa tulevaa.

 • Kaipaat tukea unelmiesi manifestointiin. 

 • Olet valmis rentoutumaan ja avoin asialle.


Kenelle progressiohoito ei sovi

 • Katsot maailmaa skeptisin silmin.

 • Sinun on vaikea päästää irti analyyttisestä ajattelusta.

 • Suhtaudut tulevaan pelokkaasti.

 • Sinun on vaikea keskittyä tai rentoutua.                                  

 • Kärsit vakavista mielen sairauksista. 

Voin rentouttaa sinut vain niin syvälle, kuin oma mielesi sallii.
Kaikki hoidon aikaiset keskustelut ovat luottamuksellisia.
Progressiohoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa.


MYÖS SKYPE- JA PUHELIN-VASTAANOTTO

Jos asut kauempana, voi regressiohoidon tehdä myös puhelimen tai Skypen kautta. Kuulokkeet/korvanapit parantavat kuuluvuutta ja helpottavat keskittymistä. 

Hoidon aikana voit rentoutua omassa lempipaikassasi, laittaa taustalle omaa rauhoittavaa musiikkiasi, kynttilöitä - mikä ikinä tekee olostasi mukavan ja hiljentää mielesi.  

HUOM! Varaa aika Skype-hoitoon lähettämällä sähköpostia viestilomakkeella täältä.  


Hinta

90 € / 2 h