Liisa Ahopalo

Meditaatio

pepe-reyes-163878-unsplash.jpg

Käytän tarvittaessa ohjattua meditaatiota ja visualisaatiota energiahoidon yhteydessä. Koska mielikuvat ovat energiaa, voit niiden avulla tehokkaasti vapauttaa vanhaa ja tukkivaa energiaa tai vahvistaa uutta ja ihanaa valoa itsessäsi. Ohjattu meditaatio ja visualisaatio ovat tässä oivia keinoja.    

Meditaatio antaa tilaa rauhoittua, olla läsnä oman itsen äärellä ja ottaa vastaan alitajunnan ja Sielun viestejä. Meditaatio on pehmeä keino hiljentää mieli silloin, kun elämä heittää eteen liikaa töitä, stressiä ja ajateltavaa.  Sen avulla voit hetkeksi pysäyttää arjen, antaa itselle pienen läsnäolon lahjan, luvan vain olla ja päästää irti.

Jos meditoit aamulla, huomaat olevasi keskittyneempi, virkeämpi ja aikaansaavampi koko päivän. Meditointi illalla auttaa nukahtamaan hyvään uneen. Meditoitpa aamulla, päivällä tai illalla, lahjoitat itsellesi arvokasta laatuaikaa ja mahdollisuuden hiljentyä itseesi, rauhoittaa mielesi ja pysähtyä vain tähän hetkeen.

Meditaation jälkeen saatat huomata suhtautuvasi hieman eri tavoin huoliisi, odottaviin töihisi, itseesi. Saat perspektiiviä asioihin ja tilaa ajatuksillesi. Saatat jopa huomata, miten johonkin mieltäsi askarruttaneeseen ongelmaan löytyy ratkaisu kuin itsestään.

 

Lue lisää meditaation vaikutuksista hyvinvointiisi tai kokeile pieniä meditaatioita alla olevista linkeistä. 

 

Meditaation vaikutukset

Värimeditaatio

Maadoitus-meditaatio

 
Nimetön suunn.malli-13.png