Olen regressiohoitaja, energiahoitaja, EFT-ohjaaja ja klassinen homeopaatti (TSHHom). Aiemmalta koulutukseltani olen puheterapeutti, FM. 

On ihana auttaa ihmisiä…

IMG_7857.jpg

.. löytämään yhteys omaan sieluun ja omiin Valon Auttajiin, sekä tekemään tästä yhteydestä luonnollinen osa jokapäiväistä elämää.

.. vapauttamaan sekä tässä elämässä että menneissä elämissä muodostuneita uskomuksia ja blokkeja sekä kehon että mielen tasolta, ja tekemään tilaa uudelle. 

.. sekä löytämään tie takaisin itsen luo. Sen osan meissä, joka on vuosien varrella saattanut hautautua ja unohtua arjen alle, mutta joka on aina ollut se osa meitä, jota aidosti, syvällä olemme.   

Sielun kuiskauksia…

Henkimaailma on ollut osa elämääni lapsuudesta saakka. Erityisherkälle lapselle tuon maailman kokemuksia oli kuitenkin vaikea ymmärtää ja pelottava kohdata, joten lopulta suljin kanavan vuosiksi.  Opiskelin puheterapeutiksi ja työskentelin sairaalamaailmassa, mutta vaikka työ olikin tärkeää, sydämessäni oli suuri aukko, jota en osannut täyttää. Olin hyvin eksyksissä omalta polultani.

Universumi yritti muistuttaa minua tiestäni ja siitä kuka olin, mutten osannut kuunnella, ja jouduin kahlaamaan monien raskaiden kokemusten läpi. Matkalle mahtui mm. burn-outia, vaikeaa astmaa, olemattoman itsetunnon kanssa kamppailua, puolison vaikeaa sairautta ja kuolema ja sen myötä leskeys ja yksinhuoltajuus, henkistä väkivaltaa... Lopulta Universumi otti ohjat käsiinsä ja näytti mieheni kuolemaan liittyen enkeleitä, henkimaailmaa ja ihmeitä, joiden myötä minulle kävi hyvin selväksi, että "entinen elämäni" oli tullut tiensä päähän ja alkamassa oli jotakin täysin uutta.

Nykyään…

Ymmärrän maailmaa energioiden kautta ja henkimaailma on vahvasti läsnä kaikessa mitä teen. Luottamus, kasvu ja kiitollisuus sekä uteliaisuus oppia ja ymmärtää jatkuvasti uutta ovat nykyisen elämäni kulmakiviä. Koska nautin elämän keveydestä, nauru ja pienten asioiden ihmettely tuovat iloa jokaiseen päivääni.  

Vaikka olen tullut kokeneeksi paljon raskaita asioita, voin rehellisesti sanoa, että kokemukseni ovat muovanneet minusta sen, joka olen nyt, ja siksi olen kiitollinen niistä kaikista. Niiden ansiosta olen nyt tässä, ja voin tukea sinua, sinun omalla matkallasi. 

Odotan ilolla tapaamistamme!

Liisa