Olen ollut Liisan progressiohoidossa kahdesti Skypen välityksellä. Liisa vei minut pehmeällä äänellään lempeästi ajassa eteenpäin. Sain vahvistusta tulevasta, ja pystyin kokemaan nuo tulevat ihanat onnistumisen hetket jo tässä ja nyt. Ne vievät eteenpäin ja kannattelevat arjessa silloinkin, kun elämä heittää haasteita tielle. Liisan aito ja rehellinen läsnäolo tekee progressiomatkasta turvallisen ja samalla hyvin vahvan kokemuksen. Suosittelen lämmöllä.     ~ M.L. 


Olen käynyt Liisalla kaksi kertaa regressiohoidossa. Siinä johdatetaan hienovaraisesti rentoutumalla syvälle tietoisuuteen, josta löytyy selitystä ja ymmärrystä nykyhetken haasteisiin.  Hoito tehtiin sekä tulevaan elämään että menneeseen. Tulevassa ymmärsin, mitä minun kannattaa työstää tässä elämässä, jotta tilanne ei toistu tulevaisuudessa. Kun tehtiin hoito menneeseen elämään, ymmärsin selvästi, miksi minulla on tiettyjä haasteita ja läksyjä. Olen helpottunut ja kiitollinen siitä tiedosta ja mahdollisuudesta vaikuttaa sekä nyt että tulevaisuudessa.

Liisa on lämmin, helposti lähestyttävä ja ymmärtäväinen työssä, ja hänellä on valtavasti tietoa ja taitoa lähestyä ongelmia hyvin laajasti. Liisasta hehkuu rakkauden energiaa ja hän osaa lähestyä  niin lapsia kuin aikuisia. Suosittelen ihan  jokaiselle, joka hakee apua vaihtoehtohoidoista!     ~ L.M.     


Aivan huikean hyvä olo! Tuntui, kuin olisin hoidon aikana ollut viikon lepolomalla. Meditaatio hoidon yhteydessä vaivuttaa joka kerta jännään unenomaiseen tilaan, matkalle jonnekin syvälle itseeni, josta palatessani olen aina tyynempi, viisaampi ja onnellisempi. Kiitos ihanista hoidoistasi! Olisin kyllä aivan pulassa ilman sinua!  : )    ~ M.P.


Tunsin menettäväni jälleen itseni hallinnan. Harmitti kovasti, että olin täynnä tuskaa ja vihaa ja se tulvi itsestäni ulos rakkaaseen ihmiseen. Yritin etsiä vastauksia MIKSI?  Tiesin olevani aito ja positiivinen ja rauhaa rakastava ihminen. Olin poissa tolaltani enkä hirviö. Olin poissa tolaltani koska energiakentälläni oli reikiä, toisten ihmisten aiheuttamia reikiä, jotka ahdistivat minua. Se viha puski ulos sisältäni ja samaan aikaan halusin olla ihana oma itseni, mutta koko ajan taistelin itseni kanssa, kuin tuntien olevani vaakalaudalla. 

Löysin tieni sinun luoksesi, ja kauttasi ymmärsin käytökseni ja ahdistukseni syyn, saimme energiakenttäni kuntoon ja vahvistuin. Nyt hoitojen jälkeen olen ollut vahva ja suojellut omaa energiakenttääni. Nyt olen niin onnellinen, että se näkyy isosti ulos ja ensimmäistä kertaa elämässäni tuntemattomat ihmiset tulevat kertomaan kuinka aito ja hyvä ihminen olen. Suosittelen lämmöllä muillekin tarjoamiasi hoitomuotoja sillä ne saavat olon hehkumaan!      ~ T.R.


Hei Liisa! Halusin laittaa vielä viestiä, että olen ollut extraonnellinen ja hyvällä tuulella energiahoidon jälkeen. Tuli oikein energized olo! Ihanaa kun synkässä marraskuussa on aurinkoinen fiilis! Ja tuntunut sellaista kutitusta eri puolilla ihoa (niin kuin hoidon aikana tuntui jalassa ja päässä) joten ehkä hoito jäikin vielä päälle ; ) Kiitos!     ~ T.K.


Kuulet näitä varmasti päivittäin, ja hyvä niin, mutta halusin varmistaa, että tiedät kuinka upeata ja tärkeää työtä teet. Kiitos!!!”     ~ N.A.                                                                                        


Kiitos viimeisestä! Aina käynnin jälkeen ymmärrän, miten paljon tietoa ja sisäistä viisautta sulla on. Pari päivää yleensä mietin mitä kaikkea sanoitkaan!!     ~ L.M. 


Ihana vaaleanpunainen valosydän. Ihan loppumaton rakkaus rinnassa. Jotenkin näissä meditaatioissa aktivoidaan kehon jumalallisia osia; ikäänkuin sielutasolta vapautuisi käyttöön korkeampaa taajuutta olevia elimiä näiden fyysisten rinnalle. Ihana olo! ~ K.K. 


Ystävät ja pomot ovat hämmästyneet kun olen 'ihan eri ihminen', hyvällä tavalla siis. En oikein itsekään tunne sitä vanhaa minää, enkä haluakaan! En ole ikinä voinut näin hyvin fyysisesti ja henkisesti, tämä on aivan mieletöntä!     ~ E.K.


En tiedä missä jamassa olisin nyt jos en olisi löytänyt sinua! Todennäköisesti työtön ja onneton. Olen ollut täysin terve nyt yli 3kk, kun ennen se oli n. 5 viikkoa kerralla.. Olen jostain kumman syystä myös yhtäkkiä saanut syömiseni kuriin, sokerihimo vaan hävisi ja nyt muut ottavat oppia siitä miten syön :) Toivon ettei se älytön ahmimishimo palaa enää! Olin ennen myös jumissa päästä varpaisiin, nyt palaudun normaalisti kovastakin liikunnasta, toki kiropraktikko ja ruokavalio on myös auttanut tässä. Ja kun jotain paikkaa kolottaa, niin muistan pysähtyä ja miettiä mitä kehoni yrittää sanoa.     ~ H.B.


Ihana valon ja rakkauden energia oli käsin kosketeltavissa ja lopuksi olo oli kuin itse leijuisi pilvissä. Saatoin vielä illalla aistia sen, kuinka hoito jatkui vaikka olin jo kotona. Kiitos Kiitos Kiitos!  ~ A.O. 


Energiahoitojen myötä olen vahvistunut fyysisesti sekä henkisesti, eheytynyt kohti omaa minuutta. Voin paremmin kuin ennen. Regressiohoidon kautta löysin asioita, joissa olen roikkunut kiinni ja joita olen toteuttanut tietämättäni, mutta niistä voin nyt päästää irti ja toteuttaa paremmin itseäni omista lähtökohdista!     ~ M.V.


Voi kiitos eilisestä! Tänään hiljaisuus ja hiljentymisen tarve ollut suuri. Vihdoinkin eheyttävä itku, samoin kehopuhdistus ja vapautuminen - samalla  sanaton kiitollisuus upeasta rakkauskokemuksesta. Ymmärsin tänään, että olin terveellä tavalla pysähtynyt tärkeän opin äärelle itsestäni. Iloa virtaa - helpottaa, luonnollinen irti päästäminen on nyt mahdollinen. Siunattu kiitos sinulle vielä kerran.     ~ A.S.