Olemme kehon, mielen, energian ja sielun kaunis kokonaisuus. Kun energiamme virtaa vapaana, voimme nähdä saman virtauksen myös elämässämme sen kaikilla tasoilla.  Elämämme tuntuu helpolta ja kevyeltä, ja tunnemme itsemme onnellisiksi, tasapinoisiksi ja terveiksi. Stressi, huolet, pelot ja erilaiset haasteelliset elämäntilanteet voivat kuitenkin tukkia tätä virtausta tai heikentää energioitamme, jolloin mielemme tai kehomme alkaa ilmoitella epätasapainosta erilaisten oireiden kautta, tai elämämme alkaa muuttua epämukavammaksi tavalla tai toisella. 
  

Energiahoidon tarkoitus

  •  Tasapinottaa chakroja ja energiakehoa/auraa

  • Auttaa vapauttamaan tunnelukkoja, uskomuksia ja vanhoja haavoja, joita olet saattanut kantaa kehosi solumuistissa hyvinkin pitkään.

  • Auttaa sinua löytämään yhteys omaan sisäiseen, korkeimpaan viisauteesi.

  • Tukea sinua henkisellä polullasi. 

Työskentelytapani pohjautuu pääasiassa intuitiiviseen energiahoitoon, jossa toimin kanavana Taivaalliselle energialle. Energia ei siis ole omaani vaan välitän hoitavaa energiaa käsieni kautta. Hoidon aikana puhdistan ja vahvistan chakroja energiakehon eli auran kautta. Koska hoidan energiakehoa, en käytä kosketusta hoidon aikana.

Sovellan työssäni tarvittaessa myös ohjattua meditaatiota/visualisointia ja erilaisia tunteiden vapautustekniikoita, jotka perustuvat ymmärrykseen kehon ja mielen yhteydestä, ja tämän yhteyden suorasta vaikutuksesta hyvinvointiimme ja terveyteemme. Ne myös vahvistavat Mindfulness-tilaa, joka on tietoista läsnäoloa juuri tässä hetkessä. 

Energiahoito on aina yksilöllistä, ja myös jokainen hoitokerta voi olla kokemuksena erilainen, riippuen siitä, mitä kussakin elämäntilanteessa tarvitset, olet valmis itsessäsi kohtaamaan ja mistä olet valmis päästämään irti.

Joskus jo yksi hoitokerta riittää tuomaan oivallusta helpotusta oireisiin, mutta yleensä energiat  tarvitsevat kuitenkin enemmän huomiota ja aikaa. Koska oireet ovat elämämme varrella kasautuneiden asioiden summaa, saadaan paras tulos silloin, kun vanhaa, raskasta energiaa vapautetaan kuin sipulin kuori kerrallaan. Voit verrata tätä esim. hierojalla käyntiin. Yksi kerta voi tuoda lihaksille hetkellistä helpotusta mutta pysyvä rentous ja hyvä olo löytyvät vasta useamman hierontakerran jälkeen. 

Parhaat tulokset saadaankin silloin, kun hoito on kasvun ja itsetuntemuksen prosessi, jonka aikana löydät mahdollisuuden päästää irti menneestä ja pääset kasvamaan kohti omaa aitoa, vapaata ja valoisaa itseäsi.  

Kaikki hoidon aikaiset keskustelut ovat luottamuksellisia.
Energiahoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. 

HINTA

80 € / 1,5 h