Liisa Ahopalo

Energiahoito

crocus-681268_1280.jpg

Koen ihmiset kehon, mielen, energian ja Hengen/Sielun kokonaisuutena, sillä fyysinen kehomme, mielemme ja energiamme limittyvät vahvasti toisiinsa ja vaikuttavat kaikki hyvinvointiimme. Sen vuoksi energiahoidossani yhdistyvät sekä energioiden vahvistaminen että tunnelukkojen puhdistaminen. 
 

Mitä energiahoidossa tapahtuu
 

Työskentelytapani pohjautuu pääasiassa intuitiiviseen energiahoitoon, jossa toimin kanavana Taivaalliselle energialle. Energia ei siis ole omaani vaan välitän hoitavaa energiaa käsieni kautta. Hoidon aikana puhdistan ja vahvistan chakroja energiakehon eli auran kautta. Koska hoidan energiakehoa, en käytä kosketusta hoidon aikana.

Sovellan työssäni tarvittaessa myös ohjattua meditaatiota/visualisointia ja erilaisia tunteiden vapautustekniikoita, jotka perustuvat ymmärrykseen kehon ja mielen yhteydestä, ja tämän yhteyden suorasta vaikutuksesta hyvinvointiimme ja terveyteemme. Ne myös vahvistavat Mindfulness-tilaa, joka on tietoista läsnäoloa juuri tässä hetkessä. 

Energiahoito on aina yksilöllistä, ja myös jokainen hoitokerta voi olla kokemuksena erilainen, riippuen siitä, mitä kussakin elämäntilanteessa tarvitset, olet valmis itsessäsi kohtaamaan ja mistä olet valmis päästämään irti. 


Mitä energiahoidolla voidaan hoitaa


Energiahoidon avulla voidaan saada helpotusta sekä mielen että kehon oireisiin. Fyysiset oireet ovat kuitenkin useimmiten kehon keino herättää huomiota ja pyytää apua, joten ne helpottuvat energioiden vahvistumisen myötä.    

Energiahoidon vaikutukset ovat aina yksilöllisiä. Toisinaan jo yksi tapaaminen riittää tuomaan oivallusta ja helpotusta oireisiin, usein oireet tarvitsevat kuitenkin enemmän huomiota ja aikaa. Koska oireet ovat yleensä elämämme varrella kasautuneiden asioiden summaa, saadaan paras tulos silloin, kun vanhaa, raskasta energiaa vapautetaan kuin sipulin kuori kerrallaan. Hoito onkin yleensä prosessi, jonka aikana voit löytää mahdollisuuden päästää irti menneestä ja pääset kasvamaan kohti omaa aitoa, vapaata, valoisaa itseäsi.  


Oireet johtuvat energiakehon epätasapainosta


Energiahoidon lähtökohta on ajatuksessa, että kaikki on energiaa, ja fyysisellä ja mielen tasolla oireilevien vaivojen alkusyyt löytyvät ihmistä ympäröivästä energiakehosta. Energiakehoon saattaa muodostua tukoksia esim. pitkään jatkuneen tunteiden tukahduttamisen seurauksena tai se saattaa olla heikko vaikkapa kuluttavien kokemusten vuoksi. Elämämme kokemukset jättävät aina jäljen energioihimme, aivan samoin kuin ne varastoituvat kehomme solumuistiin. 

Hoitotapani auttaa tunnistamaan sekä chakroihin että solumuistiin varastoituneita käsittelemättömiä muistoja ja tunteita. Se tasapainottaa energiakehoa ja purkaa negatiivisia muistijälkiä. Hoidon avulla sinun on mahdollista löytää laajempaa ymmärrystä elämäsi tapahtumiin ja itseesi, sekä antaa tilaa kehon viisaudelle parantaa itseään.  
 

Stressin ja traumaattisten kokemusten vaikutus
 

Jatkuva stressi, voimakas tunnereaktio tai traumaattinen kokemus tallentuvat sekä energioihimme että fyysisen kehomme solumuistiin. Myöhemmin kehomme voi alkaa oireilla erilaisina tuntemuksina, kipuina tai sairautena. Tämä on kehomme keino kertoa, että energiamme ovat joutuneet epätasapainoon ja tarvitsevat apua. 
 

Olet mitä ajattelet
 

Erilaisilla elämänkokemuksilla on taipumus muokata mieleemme uskomuksia joko itsestämme tai maailmasta. Myös toistuvat ajatusmallit ja usein mielessä toistetut lauseet vaikuttavat sekä energioihimme, mieleen että kehoon. Mitä useammin toistamme jotakin ajatusta, sen voimakkaammiksi rakentuvat siihen liittyvät hermosolujen verkostot. Keho-mielemme alkaa kokea ajatukset tosina.

Tulkitsemme elämämme tapahtumia usein alitajuisesti vanhojen muistojen kautta ja reagoimme tilanteisiin ja toisiin ihmisiin niiden pohjalta. Ajan mittaan uskomuksemme alkavat huomaamattamme ohjata valintojamme ja rajoittaa elämäämme. Ne voivat kasvaa niin vahvaksi osaksi itseämme, että unohdamme mistä ne ovat lähtöisin; mikä tunnemuisto kätkeytyy niiden taakse. 

 

Energiahoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. 

Kaikki hoidon aikaiset keskustelut ovat luottamuksellisia.


Hinta

70 € / 1,5 h. Huom. Hinta 1.8. alkaen 80 €.

Hoitokokemuksia

letters-773306_1280.jpg

Aivan huikean hyvä olo! Tuntui, kuin olisin hoidon aikana ollut viikon lepolomalla. Meditaatio hoidon yhteydessä vaivuttaa joka kerta jännään unenomaiseen tilaan, matkalle jonnekin syvälle itseeni, josta palatessani olen aina tyynempi, viisaampi ja onnellisempi. Kiitos ihanista hoidoistasi! Olisin kyllä aivan pulassa ilman sinua!  : )    ~ M.P.


Hei Liisa! Halusin laittaa vielä viestiä, että olen ollut extraonnellinen ja hyvällä tuulella energiahoidon jälkeen. Tuli oikein energized olo! Ihanaa kun synkässä marraskuussa on aurinkoinen fiilis! Ja tuntunut sellaista kutitusta eri puolilla ihoa (niin kuin hoidon aikana tuntui jalassa ja päässä) joten ehkä hoito jäikin vielä päälle ; ) Kiitos!     ~ T.K.


Kuulet näitä varmasti päivittäin, ja hyvä niin, mutta halusin varmistaa, että tiedät kuinka upeata ja tärkeää työtä teet. Kiitos!!!”     ~ N.A.                                                                                        


Kiitos ihan mielettömästi avustasi!!! Sain huimasti voimia ja varmuutta ja arjen asia etenee. Kiitos!  ~ M.H.


Tunsin menettäväni jälleen itseni hallinnan. Harmitti kovasti, että olin täynnä tuskaa ja vihaa ja se tulvi itsestäni ulos rakkaaseen ihmiseen. Yritin etsiä vastauksia MIKSI?  Tiesin olevani aito ja positiivinen ja rauhaa rakastava ihminen. Olin poissa tolaltani enkä hirviö. Olin poissa tolaltani koska energiakentälläni oli reikiä, toisten ihmisten aiheuttamia reikiä, jotka ahdistivat minua. Se viha puski ulos sisältäni ja samaan aikaan halusin olla ihana oma itseni, mutta koko ajan taistelin itseni kanssa, kuin tuntien olevani vaakalaudalla. 

Löysin tieni sinun luoksesi, ja kauttasi ymmärsin käytökseni ja ahdistukseni syyn, saimme energiakenttäni kuntoon ja vahvistuin. Nyt hoitojen jälkeen olen ollut vahva ja suojellut omaa energiakenttääni. Nyt olen niin onnellinen, että se näkyy isosti ulos ja ensimmäistä kertaa elämässäni tuntemattomat ihmiset tulevat kertomaan kuinka aito ja hyvä ihminen olen. Suosittelen lämmöllä muillekin tarjoamiasi hoitomuotoja sillä ne saavat olon hehkumaan!      ~ T.R.


Kiitos viimeisestä! Aina käynnin jälkeen ymmärrän, miten paljon tietoa ja sisäistä viisautta sulla on. Pari päivää yleensä mietin mitä kaikkea sanoitkaan!!     ~ L.M. 


Ihana vaaleanpunainen valosydän. Ihan loppumaton rakkaus rinnassa. Jotenkin näissä meditaatioissa aktivoidaan kehon jumalallisia osia; ikäänkuin sielutasolta vapautuisi käyttöön korkeampaa taajuutta olevia elimiä näiden fyysisten rinnalle. Ihana olo! ~ K.K. 


Ystävät ja pomot ovat hämmästyneet kun olen 'ihan eri ihminen', hyvällä tavalla siis. En oikein itsekään tunne sitä vanhaa minää, enkä haluakaan! En ole ikinä voinut näin hyvin fyysisesti ja henkisesti, tämä on aivan mieletöntä!     ~ E.K.


En tiedä missä jamassa olisin nyt jos en olisi löytänyt sinua! Todennäköisesti työtön ja onneton. Olen ollut täysin terve nyt yli 3kk, kun ennen se oli n. 5 viikkoa kerralla.. Olen jostain kumman syystä myös yhtäkkiä saanut syömiseni kuriin, sokerihimo vaan hävisi ja nyt muut ottavat oppia siitä miten syön :) Toivon ettei se älytön ahmimishimo palaa enää! Olin ennen myös jumissa päästä varpaisiin, nyt palaudun normaalisti kovastakin liikunnasta, toki kiropraktikko ja ruokavalio on myös auttanut tässä. Ja kun jotain paikkaa kolottaa, niin muistan pysähtyä ja miettiä mitä kehoni yrittää sanoa.     ~ H.B.


Ihana valon ja rakkauden energia oli käsin kosketeltavissa ja lopuksi olo oli kuin itse leijuisi pilvissä. Saatoin vielä illalla aistia sen, kuinka hoito jatkui vaikka olin jo kotona. Kiitos Kiitos Kiitos!  ~ A.O.